top of page

VINGÅRDENE

 Læs om vingårdene 

Cordero Montezemolo, Piemonte La Morra

Vingården dateres tilbage til år 1340 og nu er det 19. generation, der driver vingården. Det er i dag et søskendepar, der driver gården. Der produceres vin på i alt 38 hektar. 28 hektar ligger omkring gården, 8 hektar i Roero området samt 2 hektar ved Castiglione Falletto.

 

Marrone, Piemonte La Morra

Vingården er grundlagt i 1957 af Pietro Marrone og har samlet 18 hektar vinmarker. Den drives i dag af 3 søstre fra 4. generation.

 

Vada, Piemonte Coazzolo Asti

Denne vingård ligger i Coazzolo, en lille landsby i Asti-provinsen. Vingården har været i familiens eje igennem 4 generationer siden 1852 og er i dag ledet af Guido med hjælp fra hans far Sergio og hans søster Serena.

 

Bovio, Piemonte La Morra

Bovio er en lille vingård beliggende i hjertet af Barolo området. Den drives af tredje generation af vinproducenter i familien Bovio.

 

Pico Maccario, Piemonte Mombaruzzo

Vinhuset drives af de to brødre Pico og Vitaliano Maccario, men huset er – på bedste italienske vis – opkaldt efter den ældste af brødrene. Vingården dog grundlagt af de to brødres bedstefar Carlo Maccario.

 

Champagne huset Couvreur Philippart, Reims, Frankrig

Dette champagnehus ligger i hjertet af champagneområdet ca. 4 km syd for byen Reims i Frankrig, hvor alle de store producenter ligger. Brut Carte d’Or samt Rosé Brut begge Premier Cru blev i 2015 begge kåret med Medaille d’Or.

bottom of page